top of page
ingeborg_novrup_borch.jpg

Vild med Opera

VILD-med-opera.png

AFLYST gr. Covid-19 situationen

Søndag 19. april 2020 kl. 19.00
Opera i Provinsen i Hørby Kirke, Tuse Næs

Faurbjergvej 3A, 4300 Holbæk

Køb billet kr. 250,00

Den sprudlende mezzosopran, Ingeborg Novrup Børch, gæster Hørby Kirke på Tuse Næs sammen med Opera i Provinsens Kor til en spændende operakoncert med store operaarier og -kor. Koncerten vil blandt andet indeholde et uddrag fra Bizets Carmen, som Opera i Provinsen i samarbejde med Turlandet Tuse Næs glæder sig til at opføre på Hørbygaard gods til august, netop med Ingeborg Novrup Børch i titelrollen.

 

Ingeborg Novrup Børch er pt bosiddende i Berlin, efter at hun blev kåret som finalist i den internationalt anerkendte Wagnerkonkurrence, the Lauritz Melchior International Singing Competition, og har nu sin gang på de internationale operascener, men hun kommer gerne hjem og optræder på fx Opera Hedeland og sammen med Opera i Provinsen, hvor hun er fast tilbagevendende og elsket solist.

 

Ingeborg er en dramatisk mezzosopran, der ikke er bange for at lægge stemme og udtryk til de helt store følelser. Samtidig formår hun det ægte og inderliges kunst i øjenhøjde med sit publikum.

Opera i Provinsen synger på dansk, og numrene præsenteres af

dirigent Jonas Viggo Pedersen og Anna-Louise Herskind Porret. 

Desuden medvirker koncertpianist Bo Lundby Jæger

 

Der er lagt op til en festlig og sprudlende aften i operaens tegn som en forsmag på eftersommerens store operaoplevelse med Georges Bizet'
"Carmen" på Hørbygaard 29. August 2020

Yderligere information: MØD OP til informationsmødet den 21. januar kl. 19.00

Frivillige søges - læs mere her

Billetsalg til Carmen den 29. august 2020 er begyndt

bottom of page