top of page

Solister | Teaterkoncert efterår 2017 | Opera i Provinsen

Randi Gislason, sopran

Randi er uddannet på Opera Akademiet i Kbh.

På DKT har hun sunget partiet som Mikael i Carl Nielsens “Saul og David”, hvor hun med stor succes sprang ind med kort varsel. Samme sted engageret som cover for Den Fremmede Fyrstinde i 

“Rusalka”. Siden debuten i Århus som Lady Billows i Brittens “Albert Herring”, har hun bl.a. sunget Donna Elvira, Giorgetta i “Kappen” af Puccini, Tosca, Heksen i “Hans og Grethe”, Santuzza, Lauretta og Nella i “Gianni Schicchi”mm. Modtaget Skuespillerforbundets store Operalegat og Operaens Venners Legat.  

Ingeborg Børch,mezzosopran

Ingeborg bor i Berlin, og er uddannet mezzosopran fra Operaakademiet og Solistklassen i København og Royal Academy of Music i London. Hun debuterede i 2010 på Det Kgl. Teater i Richard Strauss’ opera ”Elektra” og har siden optrådt på små og store operascener i Europa samt været solist til et hav af koncerter i ind-og-udland. Ingeborg modtog i 2010 Lèonie Sonnings legat og Wagnerselskabets musikstipendie, og er netop blevet udtaget som én ud af bare 16 sangere i alt til The Lauritz Melchior International Singing Competition 2017.

LÆS MERE

Jonathan von Schwanenflügel, tenor

Jonathan er et dansk ungt tenorhåb. Han er kandidatstuerende på Syddansk Musikkonserva-torium under den internationale anerkendte tenor og underviser, Reinaldo Macias.

Allerede under sit første år på konsevatoriet blev Jonathan fast assistent i Den Jyske Operas Kor, og siden har karrieren taget fart. Han har bl.a. sunget Leander i Carl Nielsens "Maskarade" på Den Fynske Opera og Grev Tassilo i "Grevinde Mariza" på Christiansborg Hofteater med Operettekompagniet Polyhymnia. Jonathan er aktuel i "Den Glade Enke" som Raoul de St. Brioche på Den Fynske Opera til november og Evangalist i J. S. Bachs "Juleoratorium" til december 2017.

LÆS MERE

Rasmus Ruge, baryton

Rasmus Ruge er uddannet klassisk sanger fra 

Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og Syddansk Musikkonservatorium i 2015. Rasmus er til dagligt ansat som 1. bas i operakoret på det Kongelige Teater og synger derudover rollerne som Yamadori i 

“Madam Butterfly” samt Billy Jackrabbit i 

“La fanciulla del West” i sæsonen 2016/2017. 

Ved siden af operaen synger han oratorier og lieder.

Akkompagnement/pianist Bo Lundby Jæger

LÆS MERE

bottom of page