top of page

Solister | Teaterkoncert 2018-20 | Opera i Provinsen

Ingeborg Novrup Børch, mezzosopran

Ingeborg bor i Berlin, og er uddannet mezzosopran fra Operaakademiet og Solistklassen i København og Royal Academy of Music i London. Hun debuterede i 2010 på Det Kgl. Teater i Richard Strauss’ opera ”Elektra” og har siden optrådt på små og store operascener i Europa samt været solist til et hav af koncerter i ind-og-udland. Ingeborg modtog i 2010 Lèonie Sonnings legat og Wagnerselskabets musikstipendie, og er netop blevet udtaget som én ud af bare 16 sangere i alt til The Lauritz Melchior International Singing Competition 2017. Tittelrolle som Carmen i Opera i Provinsens opførelse af CARMEN som vandreopera i Nykøbing Sjælland 2018

LÆS MERE

 

Philippa Cold, sopran

Den danske sopran Philippa Cold har diplomeksamen fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har siden taget solistklassen i Odense samt Operastudio i Stockholm. Hun studerer nu hos verdenssopranen Eva Johansson og tenoren Reinaldo Macias.

I september 2018 sang hun Grieg-sange og Carl Nielsens Espansiva-symfoni med Sønderjyllands Symfoniorkester under ledelse af Kees Bakels. Med samme orkester skal hun synge nytårskoncerter i januar 2019. Hun har et udpræget talent for operette-genren og har således sunget Mabel i Gilbert og Sullivans ‘Piraterne fra Penzance,’ Yum Yum i ‘Mikadoen’ og titelrollen i den anmelderroste ‘Den skønne Helene’ af Offenbach på Hofteateret i København.

Philippa Cold debuterede i 2011 som Donna Anna i Mozarts opera Don Giovanni i Odense. På Copenhagen Opera Festival har hun sunget rollen som Charlotte i Weyses guldalder-syngespil Et eventyr i Rosenborg Have. Hun har desuden været en del af operafestivalens store succes: Operettebåden.

I 2018 har man kunnet opleve hende som Fiordiligi i Non tardars opsætning af Così fan tutte på Den fynske Opera, som Michaela i Opera i Provinsens CARMEN som vandreopera i Nykøbing Sjælland 2018 og til skolekoncerter med Levende Musik i Skolen med ensemblet OperaMania.

LÆS MERE

Per Jellum, tenor

Per Jellum er privatuddannet hos Bodil Gümoes og Åsa Bäverstam, (DKDM, København) samt hos  Roberta Cunningham og Neil Semer (NSVI, New York). Han har sunget en lang række hovedroller i operettefaget, bl.a. Danilo  (Den Glade Enke), Eisenstein (Flagermusen), Piratkongen (Piraterne fra Penzance) og Leopold (Sommer i Tyrol). Inden for operagenren har han bl.a. sunget titelpartiet i Wagners Parsifal, Den Kejserlige Kommisær (Mme Butterfly), Gontran (une Education Manchée) og Gastone (La Traviata) Han har i en årrække været tilknyttet Det Kgl. Operakor, Malmö Operans kor og Den Jyske Operas kor. Han er fast sanger i Det ny Tonefilmsorkester og har adskellige cd-udgivelser bag sig. Per har optrådt med Opera på Grænsen siden kompagniets begyndelse. Og som Don José i Opera i Provinsens CARMEN som vandreopera i Nykøbing Sj. 2018.  

LÆS MERE: www.perjellum.com

Rudi Sisseck, bas/baryton

Baryton, uddannet på Det jyske Musikkonservatorium, med videreuddannelse i Wien hos Walter Berry. Fra 86-91 ansat i Den Jyske Operas kor, og siden 1991 ansat i Det kgl. Operakor, hvor han har sunget en række solistroller.
Ivrig liedsanger, som har holdt en række koncerter, både herhjemme samt i Østrig og i USA

Akkompagnement/pianist Bo Lundby-Jæger

Komponist – Dirigent – Pianist - Organist . 
Korchef ved Det Kongelige Teater .

LÆS MERE

bottom of page